Dev Led Ekran

Dev Led Ekran Örneğimiz

Firmamız 2008 yılından bu yana led ekran montaj imalatı yapmakta olup led ekran çeşitlerinin gerektiğinde özel tasarım olarak hazırlanması konusunda uzmanlaşmıştır. ANSE AVM Dev Led Ekran projemiz Türkiye’de ilkler arasında bulunmaktadır. 20 piksel led ekran olarak hazırlanmış olan led ekran projemiz tüm sektörün beğenisini kazanmıştır.

DAİRESEL LED EKRAN

Dairesel led ekran hazırlanmasında öncelikle dikkat edilecek husus her bir modülün müsade etmiş olduğu eğim dereceleri Autocad tarzı bir program yardımı ile hesap edilerek tasarımın ince elenip sık dokuyarak büyük bir özenle hazırlanmasıdır. Çizim sonrası üretime geçilecek olup ardından lazer kesim led kasaların oluşturulup, önce led ekran panellerinin montajı , ardından led ekranları çalıştıracak adaptörlerin dizayn edilmesi ve sonrasında kablolama ve led ekran kontrol kartlarının montajı şeklinde proje tamamlanma aşamasına geçebilir. Tabi bu tarz büyük led ekranlarda havalandırma soğutma ve yalıtım da büyük önem taşımaktadır.

ORJİTEK LED EKRAN

Bu tarz büyük ebat dev led ekran projelerinizde firmamız ile çalışabilir kusursuz ürün seçeneklerinden faydalanabilir ve mükemmel teknik destek ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir